2021

Tammikuu

Reppulin Arroch ”Vihtori” & Reppulin Luthien ”Lulu”
Lulun juoksu alkoi marraskuun lopulla ja nouto onnistui siten, että Lulun emäntä ajoi Oulusta 150 kilometriä etelään Pyhäjärvelle ja minä Mäntsälästä pohjoiseen. Pikainen lounas veljeni keittiössä ja koiran kanssa paluumatkalle. Tulihan siinä kilometrejä auton mittariin.

Kun merkit osoittivat oikean astutusajan olevan käsillä, saapui vanhaherra Pyry, Tiitiäisen Iivar. Kaksi päivää yritimme, mutta Pyryn voimat eivät enää riittäneet loppuun asti, joten seuraavaksi vaihdettiin 10 vuotta nuorempaan urokseen.
Vihtori hoiti homman ja uusinnan kaksi päivää myöhemmin. Nyt odotamme pieniä Reppuleita ystävänpäivän tienoilla 14.2.! Mieheni otti Lulun palautusreissun suorittaakseen ja on luvannut helmikuussa ajaa matkan uudelleen, jos Lulun maha pyöristyy!

Seuraaviakin astutuksia on tiedossa, kunhan narttujen juoksut alkavat.

Reppulin Cerin ”Hippu” on saamassa parikseen ”Rokin” Reppulin Niv-Arnor. Hippu on Lahdessa asuva vaalea brindle perhekoira ja Roki puolestaan Karkkilassa musta vaalein merkein herra.

Reppulin Isilme ”Iines” pääsee ”Aapon” Reppulin Cirion morsiameksi ja toivottavasti Aapo nyt herää astumaan. Musta, selvämerkkinen Iines asuu Onni-ajokoiran kanssa Kouvolassa lapsiperheessä ja vaalea brindle Lapin-matkaaja Aapo Porvoossa.

Pienen Reppulin Idril ”Mindin” on suunniteltu tapaavan ”Usvan”, Reppulin Tharkun... Mindi on sisarensa tavoin musta vaalein merkein ja on Mäntsälässä lapsiperheen lemmikki. Riistaparkki Usva puolestaan ilahduttaa ja ihastuttaa ihmisiä lenkeillä Helsingissä.

Tämän sivun alkuun Sulje tämä sivu